Medium & Samtal

Ring till butiken vardagar mellan 11:00 till 18:00 för att boka tid hos våra medium: tel 031-13 33 75

Pris: 750kr för 55 min , 480kr för 25 minuter.

Kontant betalning eller Swish till våra medium.

Avbokning måste göras minst 24 timmar innan per telefon (OBS! Ej via mail), annars debiteras halva avgiften.

Tarot & Medial vägledning

Susanne Swantesson (tisdagar eller onsdagar)

Susanne Swantesson jobbar som sierska och cerifierat medium sedan flera år tillbaka. Susanne ger konsultationer där hon siar om din framtid när det gäller relationer, karriär, ekonomi mm. med vanliga spelkort. Tarotkorten använder Susanne för att ge vägledning i olika livssituationer. Du kan även få auratolkning och kanaliserade svar och budskap. Susanne är diplomerat medium av Terry Evans och certifierat medium av Iris Hall. Hon har också arbetat på radio under några år som ” Tarot Susanne” på MixMegapol/ Göteborg. Förutom privata konultationer har Susanne mediumkurser och diplomerar elever till tarotläggare.

På Susanne Swantessons hemsida kan du läsa mer:

www.in-flow.se

Marlene Eckerlöv (måndagar, vissa fredagar)

Helena

Marlene har jobbat som Medium i många år både på mässor och olika platser i landet.
Marlene använder sig ofta av tarotkort , men kan lika gärna ”tona in sig” på personens energier för vägledning och får ofta kontakt med andevärlden.
Har bred kunskap i olika alternativa behandlingar, och får ofta intuitivt till sig även sådana råd.
Hon håller uppskattade kurser i bla. tarot och medial utveckling.

Helena- Magdalena Ivekrans (torsdagar)

Helena

Helena-Magdalena har arbetat som medium i över 20 år. Hon är clairvoyant och arbetar i  huvudsak med den ”levande sidan”. Genom att ”se” och kunna beskriva personer, platser och händelser hjälper Helena Magdalena dig att se ditt liv ur ett högre perspektiv. Du får själv  större förståelse för varför ditt liv ser ut som det gör just nu och blir vägledd så att du själv ser vilka beslut du behöver fatta. Om du önskar kontakt med andra sidan agerar  Helena-Magdalena som länk till andevärlden. Helena-Magdalena ger personlig vägledning med grunden i Attraktionslagen.

Läs mer om Helena-Magdalena

Helena-Magdalena är en av Sveriges frontfigurer inom attraktionslagen efter sin medverkan i Från Sverige till himlen på SVT och som bloggare på Tidningen Nära.
Genom att ”höra” vad du tänker och vilka tankemönster som blockerar dig så ger Helena-Magdalena dig de verktyg du behöver för att varje dag skapa en ny verklighet. Du får förståelse för att det du tänker och känner det skapar du och hur du genom att ändra din inre dialog kan förändra din verklighet.
Helena-Magdalena ger även astroreadings (muntliga) I våra horoskop ser vi vad vi fick med oss för karma till livet, våra belöningar och våra läxor. Genom att titta på de stora dragen i våra horoskop så kan vi lära oss mer om oss själva. På en astroreading med Helena-Magdalena får du även se hur ditt framtid ser ut de kommande åren. Vilka utvecklingsområden som blir aktiva och var du har vind i seglen.

Du kan läsa mer på Helena-Magdalenas hemsida:
www.helena-magdalena.com

Du kan även kontakta henne på 0768-904 906,
alternativt info@helena-magdalena.com

Helene Hultén (varannan lördag)

Helene är tyvärr sjuk och inte tillgänglig för tillfället genom Regnbågen.

Helene är både certifierat Angelmedium, medium, och arbetar med kanaliserad vägledning genom tarot och Änglatarot. Hennes tarotläggningar centreras kring den situation du nu befinner dig i och vad du behöver hjälp med, och den kanaliserade information hon får förmedlas till dig med de högsta intentionerna från din guider, änglar och universum.

Oavsett vad som är relevant i ditt liv och din livssituation, agerar hon som en ren kanal för att den information du behöver ska komma dig till gagn. Skulle Andevärlden vilja komma fram under sittningen så sker det i så fall helt naturligt under tiden.

Samtalsterapi

Tinna Gunnarsson (måndag till fredag)

Enligt Tinna så är nyckeln till förändring när din omedvetna kommunikation blir medveten kommunikation. När du förändrar dina tankestrukturer leder det till konkreta handlingar – vilket innebär att du skapar nya strategier, och det är först när du kan initiera en handlingsprocess som det sker förändring!

Tinna ställer frågor så att du blir medveten om medvetenheten vilket innebär att du kommer närmare din sanning.

Du utgår från hjärtats väg. Du har svaren inom dig. Vilket leder till att du har möjlighet att leva ditt liv fullt ut, för att du är värd det. Sanning och kärlek är Tinnas ledord.

Läs mer om Tinna

Att leva i kärlek och sanning samtidigt som du fokuserar på nuet är det du behöver göra för att nå dig själv och ha hälsosamma relationer.

Som certifierad samtalsterapeut, med KBT-inriktning leder hon dig genom din förändringsprocess för att nå in i din sanning och kärleken till dig själv. Din sanning talar om vilka behov du har. Att ha kontakt med dig själv och dina behov är nyckeln till välmående. När vi får stöttning och insikt i alla de lager av kommunikation som styr våra beslut – det verbala, det medvetna och det omedvetna – så börjar vi omstrukturera vår hjärna och kroppens biokemi. Det är då vi skapar förändring. Du flyttar från hjärnan till hjärtat.

Tinnas vision är att öka människors livskvalité och göra skillnad!
Varje dag på jobbet lever hon sin vision.

Hon finns på Regnbågen måndag-fredag och du bokar en tid på antingen
0707-446021 eller info@tinnacommunication.se.

När du tar kontakt med Tinna så får du först en kvarts inledande samtal med henne kostnadsfritt.

Tinna tar endast emot klienter under 1 timmas-sessioner enligt pris längst upp på sidan, men ej halvtimmes-sessioner. 

.