Helena-Magdalena

Helena-Magdalena har arbetat som medium i över 20 år. Hon är clairvoyant och arbetar i  huvudsak med den ”levande sidan”. Genom att ”se” och kunna beskriva personer, platser  och händelser hjälper Helena Magdalena dig att se ditt liv ur ett högre perspektiv. Du får själv  större förståelse för varför ditt liv ser ut som det gör just nu och blir vägledd så att du själv ser vilka beslut du behöver fatta.Om du önskar kontakt med andra sidan agerar  Helena-Magdalena som länk till andevärlden.

Helena-Magdalena ger personlig vägledning med grunden i Attraktionslagen.

Helena-Magdalena är en av Sveriges frontfigurer inom attraktionslagen efter sin medverkan i Från Sverige till himlen på SVT och som bloggare på Tidningen Nära.
Genom att ”höra” vad du tänker och vilka tankemönster som blockerar dig så ger Helena-Magdalena dig de verktyg du behöver för att varje dag skapa en ny verklighet. Du får förståelse för att det du tänker och känner det skapar du och hur du genom att ändra din inre dialog kan förändra din verklighet.

Helena-Magdalena ger även astroreadings (muntliga) I våra horoskop ser vi vad vi fick med oss för karma till livet, våra belöningar och våra läxor. Genom att titta på de stora dragen i våra horoskop så kan vi lära oss mer om oss själva. På en astroreading med Helena-Magdalena får du även se hur ditt framtid ser ut de kommande åren. Vilka utvecklingsområden som blir aktiva och var du har vind i  seglen.

På Helena-Magdalenas hemsida kan du läsa mer:
www.helena-magdalena.com
eller kontakta henne på 0768-904 906

Ring till butiken vardagar mellan 11:00 till 18:00 för att boka tid hos våra medium: tel 031-13 33 75

Pris: 750kr för 55 min , 480kr för 25 minuter.
Avbokning måste göras minst 24 timmar innan, annars debiteras halva avgiften.

Kommentera